Daily Archives: 21 Maj, 2016

Reagim për fyerjet në Fjalorin e Akademisë së Shkencave të Malit të Zi

KËSHILLI-KOMBËTAR-I-SHQIPTARËVE-NË-MAL-TË-ZI-GENC-NIMANBEGU

 

 

 

Në emër të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi, dhe në emrin tim personal, edhe njëherë shpreh protestën tonë të fuqishme për shkak të definimeve fyerëse dhe shoviniste, në fjalët që kanë të bëjnë me shqiptarët në Fjalorin e ASHMZ.