Daily Archives: 9 Qershor, 2016

A ËSHTË “VIQI”NOSTALGJIA E KOHËS APO SINDROM I FOBISË?

haxhi-zeneli

Shqiptaret sa fillojnë dhe akomodohën, duke besuar se gjendja e tyre po përmirësohët përbrënda Shtetit Malazez, ndërsa shteti pa u vonuar tregon ftyrën e vërtetë.