Daily Archives: 22 Qershor, 2016

Lexojeni Lulzim Tafën- Porosi për lexuesin malazez

20160608125642247200

Lulzim Tafa, “Këngët e Përgjerimit” (Zavjetne Pjesme), poezi në gjuhën Malazeze, botim i shtëpisë Botuese “Dignitas”, Cetinje 2016, fq 111. Librin “Këngët Përgjerimit” e përbëjnë gjashtë tërësi të nivelizuara poetike,të cilat korrespondojnë mes vete dhe shkrihen në një titull të përbashkët,e që janë; Ke fjetur nën hënë, Këngët e trishta , Kaçakët, Paroditë e zeza, Vetë me vete dhe Ekspozita e ëndrrave…