Daily Archives: 2 Gusht, 2016

Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani vizitoi Plavën e Gucinë (Foto)

Bujar-Nishani-ne-Plav-e-Guci-1
Presidenti i Republikës së Shqipërisë z. Bujar Nishani, ka vizituar sot Plavën e Gucinë ku dhe u mbajtë festivali folklorik mbarëkombëtar “Kënga e vallja shqipe na bashkon”.