Daily Archives: 11 Gusht, 2016

Portali ynë transmeton fjalimet nga parlamenti i Serbisë

yutube

Lexues të nderua në të ardhmen do t’i transmetojm fjalimet e deputetëve ttë Sanxhakut dhe Luginës në parlamentin serb.

Ushtari i vetëm i cili u dekorua nga tre presidentët

šok-1

Me rastin e prvëjetorit të vdekjes së Bekim Berisha- Abeja, heroit të tre luftrave

Presidenti i ndjerë kroat Franjo Tugjman  thuhet se Bekim  Berishën  e përshkroi si një luftëtar i cili vlente sa  1.000 ushtarë. Ish-komandant i Përgjithshëm i Beklim Berishës,  i ndjeri  Janko Bobetko gjithashtu  kishte shprehë dhimbje të madhe  për vdekjen e tij, duke deklaruar se Berisha ishte njëri nga ushtarët më të mirë dhe më të besueshëm që kishte takuar ndonjëherë.