Daily Archives: 7 Shtator, 2016

Vllasi këshilltar për B dhe H!

Vllasi

Avokati Azem Vllasi, ka konfirmuar se është emëruar nga qeveria e Kosovës emisar në Bosnjë dhe Hercegovinës për të dialogu me qeverinë e këtij vendi për mundësinë e lëvizjes së lirë të qytetarëve të të dyja vendeve.