Daily Archives: 11 Shtator, 2016

“Kosova për Sanxhkun” uron bashkësinë Islame dhe qytetarët e Sanxhakut me rastin e Kurban Bajramit

logo 2

 

Kryetari OJQ   “Kosova për Sanxhkun” Ismet Azizi, me rastin e festës së Kurban Bajramit ka uruar Bashkësinë Islame në Sanxhak dhe qytetarët e besimit islam . Në mesazhin e urimit thuhet: