Daily Archives: 30 Shtator, 2016

Faruk Shehiq: Shqiptarët janë njerëzit më të mirë se sa njerëzit në hapsirat tona

faruk-shehiq

Shqiptarët janë njerëz më të mirë se sllavët e jugut, gjë që edhe nuk është vështirë të jenë. Duhet të udhëtosh në Kosovë, dhe në Shqipëri, duhet ta njohësh kulturën e jashtëzakonshme, gjuhën, zakonet. Ndoshta Shqipëria është vendi i fundit i shekullit ‘20 në Evropë. Në kuptimin më të mirë. Vend utopik, sikur që edhe ne ishim dikur para luftërave të egra fisnore, dhe privatizimit nacional-socialist