Daily Archives: 6 Tetor, 2016

Sanxhaku – perde për Kosovën

19566127_303

Radikalizmi në Sanxhak – cilat janë burimet, shkaqet dhe pasojat? Shumëkush në Sanxhak mendon se Beogradi është fajtori kryesor.