Daily Archives: 11 Tetor, 2016

Dr. Kenan Kurtagiq, kandidat i Lidhjes Demokratike Shqiptare në zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi

kenan-kurtagaj

 

 

Dr. Kenan Kurtagiq është njeriu i parë i cili po thyen  frikën ndër shqiptarët e Sanxhakut për vetë deklarim  të guximshëm së Ai dhe të gjithë si Ai janë shqiptarë etnik në këtë nën qiell shqiptarë.