Daily Archives: 13 Tetor, 2016

Kam luftuar përkrah rahmetli Aqif Efendiut, Bahri dhe Dervish Dresheviqit!

sinan
  • Sinan Beshqanin dëshmitar i gjallë i krimeve komuniste  në Haxhet të Novi Pazarit, flet për ngjarjen më të tmerrshme që përjetoi popullata e pafajshme e kësaj treve  në  viti 1945, kur  serbët  pushtuan përherë të dytë Sanxhakun dhe viset tjera.