Daily Archives: 14 Tetor, 2016

Boshnjaku nga Tuzlla prehet në varrin pa emër në Gjilan ?

varrezat_ne_gjilan1476374131

 

Askush nuk di se si një qytetar nga Tuzlla e Bosnjës ka përfunduar në Kosovë, dihet vetëm se ai është varrosur në Gjilan, bashkë me një shishe plastike te koka, ku janë futur të dhënat për identitetin e tij. Ndoshta, ndonjëherë do të zbulohet e vërteta për Hasan Avdiqin, shkruan gazeta Kosova Sot.

Ibishi: Nuk kishte familje këtu dhe nuk kishte kush ta varroste.