Daily Archives: 17 Tetor, 2016

Faktorizimi i shtetit shqiptar

edi-rama

 

Paraqitja e Edi Ramës në rolin e përfaqësuesit të Kosovës në Beograd është veprim plotësisht legjitim dhe i moralshëm. Mbi të gjitha, ky veprim flet për faktorizimin e shtetit shqiptar.

Gjukanoviqi: Ne do ta formojmë qeverinë

gjukanoviq

Partia pro-perëndimore e Malit të Zi ka fituar shumicën e votave në zgjedhjet parlamentare të së dielës, por jo edhe shumicën absolute. Sipas të dhënave preliminare, Partia Demokratike Socialiste e kryeministrit Millo Gjukanoviq ka fituar 35 mandate, ndërsa dy blloqet kryesore opozitare Fronti Demokratik dhe Kljuc kanë fituar 18, respektivisht 9 mandate.