Daily Archives: 8 Nëntor, 2016

Suzana Shkreli,shqiptarja që kandidon për kongresin e Amerikës!

suzana-shkreli

 

Suzanna Shkreli është 29 vjeç. Është gruaja më e re kandidate  për Kongresin Amerikan, dhe shqiptarja e parë që kandidon për të qenë pjesë e Kongresit në Shtetet e Bashkuara, duke përfaqësuar distriktin 8 të Michigan.