Daily Archives: 12 Dhjetor, 2016

Vëzhguesit nga Sanxhaku  në 75 vjetorin e  luftës së Pazarit  bënë homazh pran  varrit të komandatit  Shaban Polluzha

kompas-poluza

 

Me rastin e 75 viteve të mbrojtjes së Novi Pazarit nga njësitë së çetnike në Luftën e Dytë Botërore, njësiti i vëzhguesëve  nga  Novi Pazari  “Kompas”  në fshatin Polluzhë të Drenicës vizituan familjen  e komandantit legjendar  Saban Polluzha   falenderuan  pasardhësit  e tij dhe bënë homazhe pran varrit  të heroit.