Daily Archives: 13 Dhjetor, 2016

Hafiz Aziz Halili, biografia ( video, bs)

aziz-alili

Hafiz Aziz Halili lindi më 29 maj të vitit 1968 në Likovë, komuna e Kumanovës në Maqedoni, nga babai Bajram dhe nëna Haxhere.

Dy shkolla të Komunës së Istogut dhe libraria “Meshari” ndihmojnë shkollën shqipe në Dacaj të Rozhajës

dacaj

 

Sot Shkollën fillore nëntëvjeçare ” DACAJ” në Dacaj të Rozhajës e vizituan drejtori i ShF ” Hysni Zajmi” zoti Sadik Bicaj nga Vrella e Istogut, përfaqësuesi i SHF ” Ndre Mjeda” nga Rakoshi i Istogut zotëri Nuradin Imeraj si dhe shumë i nderuari Zeqir Mehmetaj drejtor i Radio Fontanes dhe pronari i librarisë “Mesharëi” ne Istog.