Daily Archives: 26 Dhjetor, 2016

Dresheviqi i çoroditur kundër gjuhës së të parëve të vet

camaj

Në faqen e vet, në  Facebook, kandidati për deputet dhe bartësi i listë #guxim, z. Nikollë Camaj reagoi ashpër në kërkesëne dr. Nexhad Dresheviq, i cili kërkoi nga Gjyqi Kushtetues i Malit të Zi ndalimin e përdorimit zyrtar të gjuhës shqipe në Komunën urbane të Tuzit. Në vazhdim lexoni deklaratën e plotë: