Daily Archives: 29 Dhjetor, 2016

JEVREM BRKOVIQ: LETËRSIA SHQIPE ËSHTË LETËRSI E FUQISHME

brkoviq-2

 

Shkrimtari më i njohur malazez, Jevrem Brkoviq, në një shkrim të botuar në të përditshmen malazeze “Vjesti”, duke folur për poezinë e Lulzim Tafës, i përkthyer dhe botuar kohët e fundit në gjuhën malazeze e ka cilësuar letërsinë shqipe si letërsi të fuqishme.