Daily Archives: 2 Mars, 2017

Agjenda e Epopesë së UÇK-së

Kompleksi memorial

 

Me rastin e 19 vjetorit të rënies heroike të Komandantit Legjendar, Adem Jashari dhe Familjes Jashari, Qeveria e Republikës së Kosovës, më datën 5, 6 dhe 7 mars, organizon manifestimin gjithëpopullore, në kujtim dhe nderim të Epopesë së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Roli i Aqif Blytës në hapjen e shkollës  shqipe në  Pazar të Ri  

Acifefendija

 

Rethanat arsimore në prefekturën e Mitrovicës gjatë Luftës së Dytë Botërore dhe roli i Aqif Blytës në hapjen e shkollës  shqipe në  Pazar të Ri ( pjesa e III)

 

(Kumtesë në konferencën shkencore të 21.janarit 2017,kushtuar përvjetorit të 72 të vrasjës se Aqif Blytës e Ahmet Dacit,mbajtur në Prishtinë)