Daily Archives: 8 Mars, 2017

HAPJA E SHKOLLËS SHQIPE NË PAZAR TË RI ( N. Pazar)

shkolla shqipa ne Pazar

Rethanat arsimore në prefekturën e Mitrovicës gjatë Luftës së Dytë Botërore dhe roli i Aqif Blytës në hapjen e shkollës  shqipe në  Pazar të Ri ( pjesa e IV)

 

(Kumtesë në konferencën shkencore të 21.janarit 2017,kushtuar përvjetorit të 72 të vrasjës se Aqif Blytës e Ahmet Dacit,mbajtur në Prishtinë)

 

Autor: Fazli Hajrizi