Daily Archives: 22 Mars, 2017

Si po përfaqesohemi ne shqiptarët në Mal të Zi?

alidaci
Zgjedhjet e fundi parlamentare në Malin e Zi ishin shumë demokratike e në veçanti ky demokratizim u shfaq te shqiptarët autokton e etnik në këtë shtet sllav. Ne, edhe kësaj radhe e dëshmuam se dimë të zgjedhim me dinjitet, udhëheqësit e ardhshëm pa dinjitet, nga radhët e llojit të vet. Kështu, tash 27 vite kemi votuar për Millon dhe hyzmeqarët e tij, mbase do ta votojmë edhe pas vdekjes, dhe sigurisht me dorën tonë u kemi vu vulën e zeze shumë çështjeve tona jetike, nën këtë shtet.