Daily Archives: 29 Mars, 2017

Gjuha shqipe tani zyrtare në: Podgoricë, Ulqin, Tivar, Plavë, Rozhajë dhe Tuz

Gjuha shqipe
Sipas autoriteteve malazeze gjuha shqipe përveç në Ulqin, Tuz dhe Plavë me ligjin e ri zyrtarizohet tani edhe në Rozhajë, Podgoricë dhe Tivar. Kjo përbën një hap të madh në drejtim të avansimit të drejtave të shqiptarëve në Mal të Zi.