Daily Archives: 30 Mars, 2017

Nikollë Camaj: Kur të tjerët rrinin të fshehur, unë isha në Rozhajë, në Bukel, në Plavë, në Meteh, në kampet e të zhvendosurve nga Kosova…

17555230_10154176787265448_926530760_n

Dashamirë të LD-së dhe Listës #guxim Lexova, edhe lexuat, edhe një pamflet shpifës, denigrues, përulës dhe fyes të Nik Gjeloshit, drejtuar jo vetëm mua, por edhe grupit, duke e quajtur “bashkësi boshe”. Unë po ia përmend emrin, sepse, për fat të keq, paraqet realitet politik, sado të dobët, dhe s’kemi nga t’ia mbajmë, por LD ka vendosur të mos ulet në terrenin e tij manipulativ, dhe nuk do t’u përgjigjet shkrimeve që kanë për qëllim zhvlerësimin e debatit, uljen në nivelin personal dhe ikjen nga tema konkrete, e që është mashtrimi i radhës ndaj qytetarëve të Malësisë, i projektuar nga Qeveria e Malit të Zi.