Daily Archives: 5 Prill, 2017

N. Pazar: Paraqitja e nxënësëve me valle shqipe ngjallin reagime!

IMG-20170405-WA0034-620x330

 

Për shkak të reagimeve të  disa shovinistëve , me rastin e paraqitjes së nxënësve të shkollës së mjekësisë së N. Pazarit me valle shqiptare dhe me  hartën e Republikës së Kosovës së Pavarur reagoi drejtori i qendrës kulturorre të Novi Pazarit Husein Memiq,  i cili iu drejtua opinionit  nëpërmjet rretit social facebok.