Daily Archives: 7 Prill, 2017

Reagime ndaj sulmeve të mediave dhe politikanëve serb!

BNV-Sopcenje-za-javnost-300x165

Me rastin e reagimeve  të mediave serbe dhe shumica e partive politike serbe për paraqitjen  e valleve folklorike nga Kosova nga nxënësit  e shkollës së mjekësisë  në Festivalin e amatorëve të  mbajtur para disë   në Novi Pazar, Këshilli Kombëtar Boshnjak dha këtë.