Daily Archives: 28 Maj, 2017

Rrëfimi i tmerrit për boshnjaken që serbët ia vranë familjen

nura-e1495921473480-780x439

Nura Alispahiq, tani 73 vjeçe, humbi të gjithë familjen e saj në gjenocidin e Srebrenicës dhe në bombardimin e vitit 1995 të Tuzllës. Tani ajo pret të vdesë, duke e gjetur “jetën më të vështirë sesa vdekjen”!