Daily Archives: 6 Gusht, 2017

Aqif Blyta, shembull i përfaqësimit të popullit në parlament!

Acifefendija

Aqif Blyta, i lindur dhe rritur në Pazarin e Ri, u shkollua në Akademinë Ushtarake më të njohur të kohës, në atë të Manastirit, ku ishte shkolluar edhe Kemal Ataturku. Aktiviteti i tij politik ishte halë në sy të kundërshtarëve, përkatësisht shteti serb. Madje atë nuk e donin as të gjallë.