Daily Archives: 9 Gusht, 2017

Imamovic: Sanxhaku është fakt historik, ndërsa RS është “krijesë gjenocidale”

enis-sandzak-696x469

Sanxhaku dhe  ashtuquajtura “Republika Serbe” në asnjë mënyrë nuk janë të njëjta për shkak se Sanxhaku është historik, ndërsa kjo e fundit është ndërtuar mbi spastrimit etnik dhe gjenocidit ndaj boshnjakëve, tha në një deklaratë deputeti PAD ( SDA) të Sanxhakut Enis Imamoviq.