Daily Archives: 6 Tetor, 2017

Në Tutin të Sanxhakut u protestua për vrasjen e të riut nga policia e Serbisë! ( video)

2-2

Përkundër  motit të ftohët dhe  me shi në Tutin të Sanxhakut , mbi njëmijë qytetarë  Nga Tutini dhe viset përreth  morën  në  protestë paqësore, e cila u mbajt në sheshin e qytetit në Tutin për shkaka të  vrasjes  së Fahrudin Skarepit të cilën vrasje e  kreu  pjesëtari i policisë Serbisë R. Bjeloica.