Daily Archives: 18 Tetor, 2017

Memorandumi i Vasa Çubriloviqit aktualisht po implemtohet në Sanxhak!

bnv

 

Portali zyrtar i Këshillit Kombëtar Boshnjak pretendon se  memorandumi i Vasa Çubriloviqit,  është aktualizuar ndaj popullatës së Sanxhkaut. Andaj e ka parë të rëndësishme ta njoftoj popullatën dhe opinionin e me projektin e Çbriloviqit për dëbimin e shqiptarëve .