Daily Archives: 30 Tetor, 2017

Poezi, pikturë e film në Rozhajë (video)

Royhaje , Ora e Malave

Poezi, pikturë e film në Rozhajë Në Rozhajë u dëgjua gjuha shqipe, për mes poezive dhe fragmenteve të filmave shqip.

Rozhaja, aty ku shqipja gjallon në bukurinë e saj

Royhaje , Ora e Malave

Teksa mendoja të shkoja në Rozhajë, një ftesë e ardhur nga miku im Ali Daci, e para gjë që më mundonte ishte rrugëtimi. Do të gjarpëroja përmes tre kufijve për të mbërritur në një copëz të Tokës sime.

Jovanoviq: Para zgjedhjeve të hapim dialogun për pajtim me Kosovën

jovanovic

Lideri i Partisë Demokratike Liberale të Serbisë, Çedomir Jovanoviq ka thënë se thirrja për zgjedhje të jashtëzakonshme parlamentare “do të mund të shkaktonte kaos” në jetën politike në Serbi.

Në Rozhajë u mbajt edicioni i nëntë i Manifestimit Tradicional letrar ” Ora e Maleve”

Royhaje , Ora e Malave

“Ora e Maleve”  një manifestim madheshtor. 28.10.2017 ditë e mbushur plot art dhe kulturë. Atmosfere e mrekullueshme për gjithë qytetin.. Natyrës së rrallë ju bashkangjit dhe atmosfera artistike, artiste, poete, shkrimtare të spikatur të trojeve tona.