Daily Archives: 1 Nëntor, 2017

Erdhi dita e Malësisë

ali

Zgjedhjet e parakohshme në Malësi nxorën me kohë Lidhjen Demokratike Shqiptare si nevoje e përfaqësimit tē vullnetit të popullit shqiptarë në Malësi,  jo vetem aty por edh e në gjithë teritorin etnik ku jetojnë dhe veprojnë shqiptarët autokton.