Daily Archives: 3 Nëntor, 2017

Uglanin – ” Qeveria e Serbisë dhe BE-  të përcaktojnë  datën e tërheqjes së ushtrisë  dhe policisë serbe nga Sanxhaku ”

Uglanin

 

Sulejman Ugljanin, President i Këshillit Kombëtar Boshnjak  (bnv), i bëri thirrje Qeverisë së Serbisë dhe Bashkimit Evropian të përcaktojnë “datën e tërheqjes së ushtrisë, policisë, shërbimet e inteligjencës dhe autoritetet gjyqësore serbe  nga territori i Sanxhakut”