Daily Archives: 4 Nëntor, 2017

DITËT E SHQIPËS NË ROZHAJË

Ditet e Rozajes 1

 

Manifestimi “Ditët e shqipes në Rozhajë” filluan me defileun Ansambli Folklorik Autokton “Rugova” nëpër qënder të Rozhajës, e cila u mbush plot me dashamirë të librit, dashamirë të kulturës, vendas dhe mysafirë të shumtë nga Ulqini, Plava, Gucia, Tuzi, Peja, Prishtina, Istogu, Deçani dhe Gjilani.