Daily Archives: 7 Nëntor, 2017

Për herë të parë në histori Sjenica dhe Tutini lidhen me rrugë të asfaltuar!(VIDEO)

pester5-600x305
 Banorët e fshatit  Doliq i Cetanoviq  në rrafshnaltën e Peshterit në komunën e Senicës, më në fund arritën të kenë rrugë të asfaltuar.