Daily Archives: 14 Nëntor, 2017

Izetbegoviq: Bosnja do ta pranojë pavarësinë e Kosovës

Izetbegovic

Anëtari i Kryesisë së Bosnjës dhe Hercegovninës Bakir Izetbegovic pohon se Bosnja dhe Hercegovina do ta pranojë pavarësinë e Kosovës, gjë që deri tani është dashur ta bëjë dhe se është i pakënaqur me pozitën e Sanxhakut.