Daily Archives: 18 Nëntor, 2017

Zukorliq dhe Thaqi, kushërinj

auto_Zukorliq-dhe-Hashim-Thaqi1511033993

Web faqja serbe “ Poreklo”: Zukorliq dhe Thaqi, kushërinj

Themeluesi i web faqes “Poreklo”  (shq. Origjina) thotë se Shesheli është serb ndërsa  Zukorliqi është i afërt i Thaçit!