Daily Archives: 22 Nëntor, 2017

Lufta kundër gjuhës shqipe

CIA

Kohëve të fundi Agjencia Amerikane për Inteligjencë kohëve të fundit ka deklasifikuar  qindra dokumente për Kosovën, të cilat shpjegojnë shumëçka  për Luftën e Dytë Botërore, , bashkimin e Kosovës me Shqipërinë dhe marrjen e pushtetit nga komunistët.