Daily Archives: 25 Nëntor, 2017

Marin Mema shpërblehet me çmimin “Hasan Prishtina” për rrëfimet e tij për historinë shqiptare

marin

Marin Mema ka ndjekur gjurmët e historisë shqiptare, duke informuar opinionin për gjenocidin dhe përpjekjet për tkurrjen e trojeve shqiptare.

Familja shqiptare Shkreli, që jeton në Novi Pazar

rexhep

Në qytetin e vogël të Novi Pazarit gjen mjaft familje shqiptare. Megjithëse identiteti i tyre ka ndryshuar në kohë, kujtesa e të qenit shqiptar nuk është shuar.

Presidenti shqiptar Ilir Meta do të vizitojë Medvegjën

ilir-meta

Vizita e presidentit shqiptar Ilir Meta, e paralajmëruar nga mediat e Beogradit për Medvegjë është konfirmuar edhe nga Trupit Koordinues për komunat Bujanoc, Preshevë dhe Medvegjë.

Agjencia “Presheva Jonë” shpall Ilir Meten “Personalitet të vitit”

ilir

Redaksia e agjencisë së lajmeve “Presheva Jonë” ka shpallur sot si “Personalitet të vitit” presidenitin shqiptar Ilir Metën