Daily Archives: 27 Nëntor, 2017

PARASHIKIMET E CIA-S PËR RRITJEN E POPULLSISË NË BALLKAN, JA ÇFARË THOTË PËR KOSOVËN

cia

Vendi i vetëm në Ballkan që do të shënojë rritje të popullsisë në 30 vitet e ardhshme do të jetë Kosova.

Shqipja e Sanxhakut, ruhet në zonat e thella malore!

Reportazh

Shqipja e Sanxhakut, ruhet në zonat e thella malore!

 

Në park të festave të nëntorit, Myftiu i Luginës së Preshevës, Nexhmedin ef. Saqipi, me ftesë të Reisit të Rijasetit të Bashkësisë Islame në Serbi. Dr. Sead def. Nasufoviq, vizitoi Novi Pazarin dhe disa vendbanime të Tutinit, në brezin kufitar me Malin e Zi, atje ku gjuha e shqipe nuk e ka humbur rrënjën e saj.