Daily Archives: 30 Nëntor, 2017

DËSHMITARJA E SREBRENICËS QË RUAN TRASHËGIMINË SHQIPTARE

Lejla-Hadzic

Vajza boshnjake e cila prej vitesh jeton në Tiranë, rrëfen tmerrin e 11 korrikut në Bosnje dhe Hercegovinë, ndërkohë që e gjithë bota heshti. Pasi ka zgjedhur të krijojë familjen e saj me Besjanin, tashmë ajo i është përkushtuar trashëgimisë kulturore shqiptare duke iniciuar shumë restaurime të objekteve shqiptare që janë lënë në mëshirë të fatit.