Monthly Archives: Dhjetor 2017

ARKIVI – Me Shqiptarët e Peshterit II 24.04.2017

ARKIVI – Me shqiptarët e Peshterit

ZonaExpress: “CIA për Kosovën”

Nokshiqi

Gjurmë Shqipëtare – Ora e Shqipërisë

REPORTAZH – Vizita e shkollave shqipe nga Ulqini, Tuzi, Plava, Gucia dhe Rozhaja në Shqipëri

REPORTAZH – Vizita e shkollave shqipe nga Ulqini, Tuzi, Plava, Gucia dhe Rozhaja në Shqipëri

Gjurmë Shqiptare – Skënderbeu i shqiptarëve të Mandricës

Gjurmë Shqiptare – Arbëreshet e Zarës , gjaku ynë

Historia e fshatit Mandrica ne Bullgari. Ruajtja e rrenjeve dhe refuzimi per tu bere bullgare, turq apo greke. Banoret : Ne jemi shqiptare. Ndqni te plote videon e dokumentarit te gazetarit Marin Mema nga Bullgaria

Shkupi, një histori ilire – Top Channel Albania – News – Lajme

Shqiperia Tjeter – Boshnjaket, ilire te sllavizuar ?! – Top Channel Albania