Daily Archives: 7 Dhjetor, 2017

Eliot Engel: Kosovarët të bëhen gati për pasoja, nëse Demarkacioni nuk ratifikohet

Eliot-Engel

 

Çështja e kufirit të Kosovës me Malin e Zi tashmë është në duart e deputetëve të Kuvendit të Kosovës, por shanset e miratimit të marrëveshjes duken të vogla. Ligjvënësi amerikan Eliot Engel, i cili sapo është kthyer nga një vizitë në Kosovë, thotë për Zërin e Amerikës se është në interes të Kosovës ta ratifikojë marrëveshjen dhe të ecën përpara me integrimet e tjera evropiane.