Daily Archives: 11 Dhjetor, 2017

Ne Qendren PEN ALBANIA u ndanë mirënjohjet dhe çmimet vjetore

25181712_10154835845045448_370720584_n

Qendra PEN e Shqipërisë dhe PEN International gjatë ceremonisë vjetore të Çmimeve për letërsinë Albanologjinë dhe përkthimin në Bibliotekën e Librit Akademik, të mbajtur më 8 dhjetor ndanë çmime të ndryshme