Daily Archives: 17 Dhjetor, 2017

Shkup, Konferencë shkencore për Xhemijetin dhe rezistencën e saj kundër kolonizimit

DSCF0084

Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore i Shqiptarëve – Shkup, në bashkëpunim me Shtëpinë Botuese “Logos-A” – Shkup, organizoi konferencën shkencore me temë “Organizata Xhemijeti dhe rezistenca e saj kundër kolonizimit”, njofton Portalb.mk.