Daily Archives: 25 Dhjetor, 2017

Bashkësia Demokratike Boshnjake  e Sanxhakut, ndërron emrin në Partia e Drejtësisë dhe Pajtimit!

zukorlic_250517_foto Dusan Milenkovic 2522-1_8e43_1000x1000

 

Bashkësia Demokratike Boshnjake  e Sanxhakut (Bosnjacka Demokratskog Zajednica Sandzaka) në të ardhmen do të njihet me emrin si Partia e Drejtesise dhe Pajtimit (Stranka Pravde i Pomorenja), dhe kryetari i saj i ri do të jetë deputeti  i kësaj partie në Parlamentin  e  Serbisë dhe ish myftiu i BI në Serbi Muamer Zukorliq, u vendos në kuvendin zgjedhor të  mbajtur më 23 dhjetor  në Novi Pazar.