Daily Archives: 16 Janar, 2018

Azem Vllasi akuzon rusët për vrasjen e Oliver Ivanoviq

Vllasi

Avokati dhe analisti politik Azem Vllasi mendon se vrasja e Oliver Ivanoviqit është bër prej “ekstremistëve serbë dhe rusë, të cilët lirishëm ecin në Veri”.