Daily Archives: 20 Janar, 2018

“FRONTI I JUGUT”: RRËFIMI PAS 27 VJETËVE

H Islami

Tomë Berisha dhe Mahmut Bakalli në lojën e Tugjmanit!

Si dështoi plani i Franjo Tugjmanit që t’i shtynte shqiptarët të hapnin “Frontin e Jugut”? Kush e përkrahu e kush e kundështoi këtë plan, në takimin e përfaqësuesve partive politike shqiptare në ish-Jugosllavi, që u mbajt në Stubiçke Toplice, në periferi të Zagrebit?