Daily Archives: 16 Shkurt, 2018

Plavë Guci – MAGJIA E PLAVES DHE GUCISE PJESA 2

Bukuritë e Plavës, Gucisë, Vuthajve, Nokshiqit….(Pjesa e Parë)