Daily Archives: 11 Mars, 2018

‘Serbët duhet ta kuptojnë, Kosova është e shqiptarëve dhe se ushtria nuk është kërcënim’

amba
Ambasadori amerikan në Beograd, Kyle Scott, ka deklaruar se Kosova me gjenerata të tëra ka shumicën shqiptare e jo serbe, dhe se sipas tij, shumica e popullit shqiptar ka kërkuar dhe ka luftuar për pavarësi nga Serbia.